jueves, 4 de septiembre de 2008

NO ÉS NORMAL TENIR TANTA SED

Segons la prestigiosa enciclopèdia wikipedia Andrés Segovia Torres, primer Marqués de Salobreña, fue un guitarrista clásico español, considerado como el padre del movimiento moderno de la guitarra clásica.

Segueix dient la enciclopédie que muchos estudiosos creen que, sin los esfuerzos de Segovia, la guitarra clásica seguiría estando considerada como un instrumento de campesiones, válida para los bares pero no para las salas de concierto. En el año 2003, la revista estadounidense Rolling Stone publica un número especial con una lista compuesta por los considerados 100 mejores guitarristas de todos los tiempos. En dicha lista, Andrés Segovia ni siquiera es nombrado.

De lo que extraiem la següent lliçó:

Andrés S'agobia us treu dels bars per portar-vos a les sales de concert.
Andrés S'agobia (el menda) no es mescla amb els Rolling Stones que són uns merdes, i a més a la famosa llista de guitarristes ni tan sols surt Slash (que m'ho ha dit el meu germà avui).

I seguint amb el sil·logisme dóna que sou tots uns fills de puta alcohòlics que sort que us vau autoexpulsar per embriaguez semiplena i catatonia severa, que ni la cabra dels gitanos de la taula del costat us podia suportar i se'n va anar al monte per suicidar-se a gust tirant-se davant les rodes d'una màquina de segar industrial.

La Roxi salvada perquè no té més remei que seguir-vos als bars i a més es demana una birra i se la beu a mitges. Albert expulsat per seguidismo, neoconservadurismo i eurogames. Iván expulsat per juglar, goliardo, glosador i gilipollas. Uri expulsat per sediento, bigotillos, anchoa, quisquilla negra, alucinat, matao y cenutrio.

Aquest dissabte tenia compromisos i m'heu amargat la vida. Sort que queda el rocanrol.

No hay comentarios: