viernes, 4 de julio de 2008

President Blutarsky Days

La idea d'aquest Blog és simplement transcriure els complicats mecanismes cerebrals dels membres de la Banda de Barcelona, President Blutarsky, i presentar-nos a l'univers com mitjà d'alliberar el caos mental retingut en les 4 parets d'un Local d'Assaig. D'aquesta manera ajudem a la nostra música, acompanyant-la amb text sobre la nostra pròpia existència! (i què cony! A veure si algú pica en el Google i aconseguim més concerts, un patrocinador, pasta, èxit i tota una vida de desenfrenament llibertí que ens permeti deixar enrere el nostre actual món).

A la vida dels President apareixeran personatges, tot ells amb noms ficticis per a conservar l'anonimat. El què anem transcrivint podrà ser realitat, ficció o simples anades d'olla dels membres de la banda (si és que la seva olla pot anar-se a algun costat), pel què si algú creu identificar-se amb algun dels personatges és problema seu i de la seva susceptibilitat.

A veure què dóna això de si. A veure fins a on podem arribar amb això. A veure com estirem la banda. A veure …
Soul & Reggae Punk Rock. One love. One Unity.
La idea de este Blog es simplemente transcribir los complicados mecanismos cerebrales de los miembros de la Banda de Barcelona, President Blutarsky, y presentarlos al universo como medio de liberar el caos mental retenido en las 4 paredes de un Local de Ensayo. De esta manera ayudamos a nuestra música, acompañándola con texto sobre nuestra propia existencia! (¡y qué coño! A ver si alguien pica en el Google y conseguimos más conciertos, un patrocinador, pasta, éxito y toda una vida de desenfreno libertino que nos permita dejar atrás nuestro actual mundo).

En la vida de los President aparecerán personajes, todo ellos con nombres ficticios para conservar el anonimato de los personajes secundario y del atrezzo. Lo que vayamos transcribiendo podrá ser realidad, ficción o simples idas de olla de los miembros de la banda (si es que nuestra olla puede irse más hacia algún lado), por lo que si alguien cree identificarse con alguno de los personajes es problema suyo y de su susceptibilidad.

A ver qué da esto de sí. A ver hasta donde llegamos con esto. A ver cómo estiramos la banda. A ver …

Soul & Reggae Punk Rock. One love. One Unity.

No hay comentarios: