viernes, 25 de julio de 2008

PÈRDUA PROTOCOLO DOCUMENTAL

Mr. M. contribuint al blog.

Males notícies. He perdut bastanta documentació relativa a la banda de la que custodiava (no sé per què ja que tenim a la banda un oficial de artillería de notaría).

He perdut registre d'expulsions i actitud històric que, a no ser que tingui algú, s'haurà extraviat o descompost en algun bolo per sublimación.

Com a documents fefaents conservo, però, els següents:

- Breu taula de registre de pagaments, barómetro d'actitud i registre d'expulsions fulminants de la breu temporada en que ens vam dir Asociación Nacional del Riff on només consta el següent: URI puntos d'actitud per odiar a Jaimito i expulsió per "mañico", Roxi 2 punts d'actitud per tenir un secretito i per rotura de baquetas, i IVAN una expulsió fulminant per (literalment) "miuno" que no sé què vol dir (està escrit amb lletra de dijous 1:30 a.m.).

- També tinc document gràfic del logo de la banda quan ens volíem de The Luju amb gran contribució artística de dibuix on apareix un diamante amb dos tibias cruzadas, cual comando pirata-capitalista.

- També guardo rebuts de pagament de local a Jaimito Borromeo que, tras auditoria, dóna com a resultat que l'Albert ens deu una pasta del cagarse.

- Parlant de noms també me'n recordo quan ens volíem dir Psychopatata.

5 comentarios:

President Blutarsky dijo...

Crec recordar que el llibre registre d'explusions històriques el guardo jo a casa, com a base pel llibre ...

Mr. M, expulsat!

President Blutarsky dijo...

uuuuffffff... pues ja pots anar penjant el resumen

President Blutarsky dijo...

hola, per fi puc escriure, aquesta contrasenya semblava el código fuente de la cocacola macho.
només dues coses (a part de les expulsions), que nassos és un rabbit food? conec a Robin hood, lo que es diu conejear i fins i tot alguna expressió picaruela amb metáfores de conills, pero ja esta. ivan, no cal que t'inventis coses, expulsat per amarillismo del bestia, a part aquest bloc esta sobrevalorat. adeu

President Blutarsky dijo...

no es amarillismo bèstia, m'he equivocat (fins i tot jo m'equivoco a vegades). Em referia al Food The Mule que vas comentar tu .. així que procedeixo a la correcció.
Que us donin ..

President Blutarsky dijo...

aaaaaaah!!!! tu et refereixes a feed the pony!!!!
lo que es diu alimentar al pony!!!!
donar-li azucarillos, no era ni una mula ni un conill (el subconscient), era un pony.