jueves, 30 de octubre de 2008

SUPERMOSTACHO

No voldria deixar en segon terme els links precedents però ahir va tornar a intervenir aquest meravellós superheroi que el populacho anomena supermostacho (atenció a la rima consonante en -acho).

Els poders de Supermostacho són artxiconeguts:

- Semblar una persona gran i respectable quan en realitat no ho és.
- Semblar tan absurd amb el mostacho que porta que ningú el creuria responsable de cap fechoría perquè un piltrafilla amb bigotillo tan chungu no pot atrevir-se a fer res dolent, quan en realitat sí ho fa.
- Tenir una sed sobrehumana.

Les debilitats són:

- Per la força i la credibilitat quan menja patates congelades.

Després de la seva última aparició quan davant d'un control d'alcoholèmia va aturar el temps lo suficient perquè es fes un agujero de gusano espacio-temporal i passés un "nen" davant a bufar, salvant el pellejo d'un que jo em sé...

Ahir va tornar a salvar a més persones. Hora zulú 1:30, retén de mossos i pitufos amb uns 12 agentes, sables làser, chalecos antibalas i artillería fina (no és broma).

A Mr. M li van fer entregar el DNI i com que el tenia al maletero un mosso em diu que no surti del cotxe quan volia sortir, després em diu que ja puc sortir, m'escolta i em fa obrir amb cuidadito el maletero amb la mà a la pistola i chaleto antibalas posat. Caca.

Roxi va ser tractada cual Madeleine quan ens van preguntar que "a on anàvem amb la chica".

...i Supermostacho va aparèixer, bufant correctament a la segona (els humans normalment necessiten 3-4 bufades), donant explicacions absurdes que van desconcertar al pitufo com que "no he passat la ITV perquè rufriski matoroskovilni", defensant la teoria del bikini tóxico que fa pujar la medicació etílica i, en definitiva, sortint airós i salvant als ciudadanos que anàvem al cotxe sense que si li apretés ni obrís l'esfínter de forma significativa, deixant a casa sana i salva a la chica de la película.

Ivan, ves preparant ya els capítols de la teva novela que aquí hi ha material.

Mr. M

No hay comentarios: