lunes, 14 de febrero de 2011

ALGUNA COSA ESTÀ CANVIANT EN EL MON DEL ROCK!

Només una petita reflexió que pot generar
debats sobre els grans canvis als que s'enfrenta
la societat globalitzada.

Per què ens ho ha fet el Julio? Es que no cens estima prou? Potser li molesta que sempre siguen els últims en marxar el dimecres? Li molesta el soroll? O el mal ús constant i continuo (i adolescent) del montacargas? Li molesta tenir una banda majoritàriament borratxa cada dimecres? És una venjança o és simplement el fruït de la crisi dels mercats internacionals?

Ni us podeu imaginar el forat que deixa a l'estómac.

Malgrat la infàmia, ja tenim preparat nou xoriço blutarskià. Després de l'èxit del ACE OF JAMMING (Ace of Spades + Jammin' + Zu Atrapatu Arte), ara ve el sense-nom-encara Death Or Glory + Cuidado. A veure com sóna el proper dimecres, si és que em tornat a la nostra estimada Damm.

Per la resta i per sort encara hi ha món que lluita pels seus somnis (el pueblo unido jamás será vencido). Al nostre petit univers:

1.- Varem poder comprovar que Clint Eastwood és de algún poble entre Jaen i Granada. Quina veu més cavernosa! No era Gin el que beu, era vodka. Seguirem informant.

2.- Fa dies que Gargamel Button no apareix. Jabba sí, embutit (mai millor dit) en el seu txubasquero azul electrico.

3.- No varem poder demostrar-li a la Roxi que existeix una asiàtica amb les tetes més grans del mon. Seguirem intentant-ho.

Apa! A Xup...!

No hay comentarios: