viernes, 14 de enero de 2011

GIRA DE INVIERNO

Bones a tots, membres de la Banda, parelles de membres de la banda (si es que encara ens segueix alguna) i, com no, Lucky!. A la altra persona que s'ha afegit a aquí com a seguidora la saludo però estic segur que no ho llegeix. Si tingués creativitat i/o imaginació li faria proves ... però la edat ho mata tot.

parlant d'edats ... ORI FELICITATS!!!!!! ORI FELICIDADES!!!!!! ORIOLINHO MOITES FELISITATES!!!! ORIOL, ONGI ETORRI!!!!! Nuestro cantante, el alma, el espíritu, el líder indiscutible, la presencia, la actitud, el sol que ilumina nuestros días, el norte que nunca abandonamos, el sur que siempre nos inspira y la persona que nos hace beber y fumar a todos menos a Albert, a Andreu y a Roxi (bueno a ella beber, sí le da de beber) cumple sus años. Nanu, t'estimem i ho saps. Gràcies per les birres. Ahir vaig acabar ben maju.

La banda ahir va sonar de puta mare. per què? perque l'Albert em va arreglar el baix i va tornar a tenir la 4ta poderosa. La bateria camina sola ... ritme i contundència. La veu, ahhhhhhhh, que us haig de dir de la veu en un dia com avui! Purito r'n'r, purito soul i purito punk ! En canvi les guitarres.... sempre seran heavies.

Les novetats, pèro del dia, varen ser:

a) El 5P sense fum. No passa res per no fumar però.. la llum semblava ahir més blanca que mai. La putada és que no hi ha misteri: ha desaparegut el racó de la canyeta amb el cigarro sempre encès.

b) Timo ha tornat.

c) La careta de Mike Myers de l'Andreu, encara que feia menys por que l'actitud de l'Andreu fent de Michael Myers. Teòricament hi ha una gravació.

d) Ché Visente Mostatxo ha tornat. Ahir el varem rebre lo millor que varem saber, amb piropus inclosus. Svetlana Chuminescu? No ho sabem. Crec que portaven la mateixa camisa. Visente se la va deixar a Svetlana dientes walking dead. Camisa quizá-es-demasiado-amarilla-para-que-la-llamen-blanco-roto.

e) No varem anar al xino tepongotresquintosyteregalotresguantesmagicoscontapadequesocheedardelmercadonacortadoalacnhopapel.

f) L'Ori, la Roxi i jo ens tajarem el proper dia 21. Ho varem decidir ahir.

Hastaquí he llegado. Cansancio i resaca.

Salut per tots.

Us deixo una mostra d'art urbà blutarskyana amb copyrigth by andreublutarsky.

No hay comentarios: